ontwerp- en tekenbureau

3D illustraties

Met een 3D illustratie kan uw product in 3D perspectief vanuit verschillende standpunten weergeven worden. Relevante maataanduidingen en details kunnen inzichtelijk worden gemaakt. Bovendien kan een 3D illustratie het 'onzichtbare' zichtbaar maken. Het maken van 3D illustraties is al jarenlang een specialisme van Outline. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van 3D tekenen zijn wij in staat elk project te illustreren in 3D.

Stijl

Wij maken de technische illustraties op in 2D, 3D, in zwart/wit of kleur. Outline maakt niet alleen vector-illustraties in lijn en kleur, maar ook schermillustraties in pixelformaat voor toepassing in software.

Bron

De bron voor illustraties zijn vaak de producten zelf, schetsen, foto’s of 2D / 3D CAD tekeningen of een combinatie van deze. Met behulp van 3D CAD software kunnen wij de 3D-files van onze klanten inlezen en als basis gebruiken voor de illustraties. Wijzigingen en updates kunnen automatisch worden doorgevoerd in het nieuwe document door het inlezen van de nieuwe assembly. Dit werkt efficiënt en kostenbesparend.

Meerdere toepassingen

Onze technische illustraties worden zo gemaakt dat ze hergebruikt kunnen worden voor meerdere toepassingen zoals de onderdelen catalogi, verkoopdocumentatie, e-learning en trainingen.

Bestandsformaat

Outline levert de illustraties aan als een digitale file in ieder gewenst formaat ( vector bestand of pixel bestand met hoge resolutie) geschikt voor reproductie, printen en websites.

Visitekaartje voor uw bedrijf

Technische documentatie voorzien van illustraties ziet er verzorgder en professioneler uit en is hiermee een goed visitekaartje voor uw bedrijf.

 

Wilt u duidelijke technische illustraties laten maken van uw product?

Spreekt de stijl van Outline u aan? Dan kunt u uitstekend terecht bij Outline. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het maken van duidelijke technische illustraties.