ontwerp- en tekenbureau

Tekenbureau voor handleidingen en technische documentatie

Tekenbureau Outline is specialist in het illustreren, schrijven, vertalen en beheren van technische documentatie en handleidingen. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van documentatie.
Wij kunnen uw technische documentatie verbeteren en/of geheel opnieuw ontwikkelen.

Outline ontwikkelt gebruiksvriendelijke en professionele handleidingen, die voldoen aan de wet- en regelgeving en zijn afgestemd op de doelgroep. Wij maken de handleidingen op maat, afgestemd op de wensen en het budget van de klant. Outline maakt handleidingen voor o.a. montage, installatie, gebruik, bediening en onderhoud.

Wij voorzien de handleidingen van sprekende technische illustraties en visuele instructies waardoor de informatie beter en sneller begrepen wordt. De handleidingen zijn compact en duidelijk wat leidt tot een hoge klanttevredenheid.

Van alle markten thuis

We hebben veel ervaring in het ontwikkelen van technische documentatie voor verschillende producten, markten en doelgroepen. Wij zijn breed georiënteerd en kunnen ons goed inleven in nieuwe producten, systemen of machines. 

Onze klantenkring

Onze klanten zijn werkzaam op veel verschillende gebieden waaronder de machinebouw, installatietechniek, carrosseriebouw, aandrijftechniek, weg- en waterbouw, offshore, procestechniek, verpakkingsindustrie, transport, logistiek, telecom, energie, medische zorg, onderwijs, IT, software- en consumentenproducten.

Wij maken handleidingen voor allerlei soorten producten zoals:

Zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, CV-Hybride ketels, radiatoren, vloerverwarming, pompen, ventilatiesystemen, rookgassystemen, airco’s, laadpalen, schakelkasten, modems, isolatieproducten, hekwerken, gevelbekleding, systeemwanden, raambekleding, zonnewering, rolluiken, dakluiken, garagedeuren, overkappingen, veranda’s, carports, blokhutten, scheepsluiken, standbouw producten, speeltoestellen, douchecabines, meubels, kantoormeubilair, weegsystemen, elektrische fietsen, koffiezetapparaten, transportbanden, zwembaden etc.

Tekenbureau Outline kan ook voor uw documentatie en handleidingen de perfecte oplossing bieden. Wij hebben al veel projecten met succes afgerond. Bekijk ons portfolio van uiteenlopende projecten.