ontwerp- en tekenbureau

Outline ontwerp- en tekenbureau

Outline is een ontwerp- en tekenbureau en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen 2 zelfstandige industrieel ontwerpers. Wij hebben ons ontwikkeld tot ervaren 3D tekenaars, technische illustratoren en documentalisten. We schakelen elkaar waar nodig in om capaciteit aan te vullen of expertise uit te wisselen.

We beschikken over een brede technische kennis, een goed inlevingsvermogen in de doelgroep, goede schrijfvaardigheden, 3D ontwerp- en tekenvaardigheden, grafische DTP vaardigheden én inzicht in wet- en regelgeving. Daarnaast beschikt Outline over een uitgebreid netwerk van vertalers.

Aangezien visuele technische documentatie de toekomst heeft, hebben wij ons ontwikkeld tot specialisten in het maken van gebruiksvriendelijke illustratieve handleidingen, heldere technische illustraties en 3D visualisaties.

Onze doelstelling is om complexe technische informatie om te zetten in duidelijk te begrijpen technische documentatie voor een specifieke doelgroep, zodat deze veilig, efficiënt en effectief gebruik kan maken van producten, systemen, installaties, apparatuur, machines of software.

Wij werken zowel op uurbasis als op projectbasis. Dit wordt in overleg met de klant besloten. Wanneer er wordt gekozen voor projectbasis, dan maken wij een duidelijke gespecificeerde offerte. Wij werken aan zowel kleine als aan grote projecten. Indien gewenst kunnen wij ook bij de klant op locatie werkzaamheden verrichten.

Wij onderscheiden ons doordat wij flexibel zijn en met korte communicatielijnen werken. Zo kunnen wij direct inspelen op wensen van onze klanten en korte doorlooptijden hanteren. Wij kunnen onze diensten betaalbaar aanbieden omdat wij lage overheadkosten hebben en een resultaatgerichte werkhouding hanteren. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten.

We hebben een mooi klantenbestand opgebouwd. Bekijk ons portfolio om de gerealiseerde projecten te zien.

Zoekt u een 3D tekenaar, technisch illustrator en technisch documentalist? Dan bent u bij ons op het goede adres!