industrieel ontwerp

Waarom industrieel ontwerpbureau Outline

Outline is een industrieel ontwerpbureau dat beschikt over een zeer brede ervaring met allerlei producten en markten. Wij hebben al veel projecten met succes afgerond.

Wij zorgen ervoor dat een product handig is te assembleren, dat een product logisch werkt, dat onderdelen goed functioneren, dat de vormgeving er verzorgd uitziet en dat een product goed te produceren is.

Wij kunnen inzetten op specifieke aandachtspunten en wensen van onze opdrachtgevers. In een productontwerp van Outline zie je deze punten goed terugkomen.

  •  
  •  
  •  
  •  

Wat kan Outline voor u betekenen?

In het hele traject van productontwikkeling, van de 1e ideefase tot en met de productiefase, kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteunen.

Industrieel ontwerpbureau Outline werkt ideeën uit, komt met voorstellen, verzorgt een optimaal productontwerp en presenteert het werk met duidelijke 3D ontwerpafbeeldingen. Outline werkt veel aan het ontwerp van professionele producten. Wij werken aan zowel designprojecten als aan technische projecten, vaak is het een mix van beide. Voor elk soort project kan Outline ideeën ontwikkelen en met interessante voorstellen komen.

Voordeel:
Door een industrieel ontwerper van Outline in te schakelen, wordt het productontwerp altijd goed maakbaar. Outline is specialist in het bepalen van de meest optimale en algemeen verkrijgbare materialen en de bijbehorende productiemethoden.

Dit leveren wij

  • Een slim ontworpen product
  • Een maakbaar ontwerp
  • Klein team
  • Snel schakelen
  • Betaalbaar
  • Snelle service

Prettig samenwerken

Outline houdt van persoonlijk contact. We zijn een klein industrieel ontwerpbureau en de persoon waar u contact mee heeft is ook degene die het werk uitvoert. Zo is er geen ruis op de lijn en zijn de lijnen kort. Dat maakt de samenwerking prettig. Tevens kunnen we daardoor snel schakelen en inspringen wanneer dat nodig is in een project.

Als Outline een bepaalde expertise niet zelf in huis heeft, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van aanvullende specialisten. Of we zoeken de juiste partij.

Industrieel ontwerpbureau Outline werkt flexibel en pragmatisch. Alles gaat in goed overleg met de klant. Omdat wij lage overheadkosten hebben en een resultaatgerichte werkhouding hanteren, kunnen wij onze diensten betaalbaar aanbieden.

Allround industrieel ontwerpbureau

Outline is een industrieel ontwerpbureau met veel ervaring in allerlei materialen en technieken. Van metaal tot kunststof, van plaatwerk tot gietwerk, we zijn breed georiënteerd en onafhankelijk. Zo kiezen we de meest geschikte materialen en productietechnieken en ontwikkelen we een slim ontwerp dat goed maakbaar is. Bij al het ontwerpwerk is het doel om een zo kosten-efficiënt mogelijk ontwerp te ontwikkelen.

Wij werken aan het complete ontwerp van een product. Door het gebruik van slimme bevestigingsartikelen en handige montagehulpmiddelen ontwikkelen wij een optimaal productontwerp. Wij sourcen ook inkoopcomponenten en verwerken die in het ontwerp. En we ontwerpen bijvoorbeeld ook de bedieningsinterface en de grafische items van een product.

Ook het constructieve werk of het binnenwerk van een product kunnen we voor onze rekening nemen. We kunnen voorstellen doen voor handige oplossingen en slimme constructies, met voldoende sterkte en stijfheid.

Outline is een industrieel ontwerpbureau dat veel vakkennis heeft op het gebied van behuizingen van elektronische producten. Wij hebben een brede ervaring met CE richtlijnen en het ontwerpen met elektronische componenten.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bekijk voorbeeldprojecten