industrieel ontwerp

Handige opberg- en transportproducten

Klant
Sterntec

Branche
Bedrijfswageninrichting

Werkzaamheden Outline

Outline werkt met regelmaat voor Sterntec. Wij werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en aan de optimalisering van het bestaande product assortiment.

Outline denkt mee over nieuwe slimme materialen, handige verbindingstechnieken en nieuwe productietechnieken. Op deze manier worden producten in het assortiment veel slimmer en efficiënter geproduceerd en geassembleerd, waardoor er veel tijdswinst wordt geboekt en op kosten wordt bespaard.

Om de producten goed te ontwikkelen maken we proefmodellen en voeren we allerlei tests uit. Dit wordt bijvoorbeeld op sterkte getest in een praktijksituatie of in een gesimuleerde omgeving.

Wij hebben onder andere een nieuw inrichtingssysteem voor in het laadruim van bedrijfswagens ontworpen. Dit is een modulair bouwsysteem wat in ieder laadruim passend gemaakt kan worden.

Door het gebruik van aluminium plaatwerk is het opbergsysteem zeer lichtgewicht. Dit heeft als groot voordeel dat de bestuurder meer belading in zijn bedrijfswagen kan meenemen. Het systeem is op sterkte bij TNO getest en heeft haar marktintroductie op de Bedrijfswagen RAI gehad.

Een tweede voorbeeld is een transportkar voor intern logistiek gebruik.

Bekijk meer voorbeeldprojecten